Yhtiö
Laadukkaita ratkaisuja tiedon pitkäaikaiseen säilyttämiseen

Tiedon pitkäaikainen säilyttäminen

Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Tarjoamme laadukkaita ratkaisuja tiedon pitkäaikaiseen säilyttämiseen vaativalle asiakaskunnallemme. Päätuotteemme on dokumenttien, kuten asiakirjojen, rakennuspiirustuksien ja pöytäkirjojen, digitointipalvelut.

Laatu

Mikrokuvauksessa noudatamme ISO- standardien vaatimuksia sekä Arkistolaitoksen määräyksiä. Jokainen kuvattu mikrofilmi käy läpi laaduntarkastuksen, joka käsittää pistokokeina mm. mustuma-arvojen tarkistuksen sekä piirtotarkastuksen. Filminäytteitämme (mm. filmin hopeatiosulfaatipitoisuutta) tarkkaillaan yllätystarkastuksin VTT-kemianlaboratoriossa. Laadun takana on tärkeimpänä ammattitaitoinen henkilökunta, joka omaa pitkän kokemuksen mikrokuvauksesta ja noudattaa käytössämme olevia laatunormeja.

Luotettavuus

Asiakkaat luovuttavat haltuumme tärkeitä dokumentteja ja niitä on myös kuvauksen aikana osattava oikein käsitellä. Vanhimmat aineistot joista kuvaajilla on kokemusta, ovat 1600-luvulta olevia asiakirjoja. Tällaisten historiallisten dokumenttien käsittely vaati hyvää ammattitaitoa ja myös ymmärrystä aineistojen arvoista. Suhtaudumme kuitenkin kaikkiin aineistoin samalla vakavuudella, olivat ne vanhoja tai uudempia. Mikrokuvauksesta henkilökunnan kokemus ja erikoisosaaminen on vuosikymmenien pituinen.

Analogia (kreikan sanasta analogos, järjenmukainen, yhtäpitävä) tarkoittaa yhdenmukaisuutta, samankaltaisuutta, vastaavuutta, verrattavuutta.

Suomen Yrittäjät
Luotettava kumppani
Talle ry