Sähköinen aineisto datafilmille
Säilytä tiedot jopa 500 vuotta

PiqlFilmi: Turvaamme korvaamattomat tietosi

Digitaalisen pitkäaikaissäilytyksen tehtävä on varmistaa, että data on käytettävissä tulevaisuudessakin. Usein säilytyksen ongelmana on, että laitteet, ohjelmistot ja tiedostomuodot vanhenevat, tallennusvälineiden käyttöikä on rajallinen, ja migraatiot ovat riskialttiita ja kalliita. Ongelmiin on ratkaisu: datafilmi. Datafilmi on digitaalinen väline, jolle voi tallentaa dataa korkearesoluutioisina QR-koodeina.

Datafilmin hyödyt ja tietoturva ovat omaa luokkaansa. Datafilmi on takuuvarma tallennusratkaisu. Kestävällä tallennusvälineellämme data säilyy käytettävänä ja korruptoitumattomana niin kauan kuin haluat, eikä sinun tarvitse tehdä sille mitään.


Turvallisuus

Tallennusvälineellämme olevaa dataa ei voi hakkeroida tai tuhota. Data säilytetään filmillä verkon ulkopuolella, turvassa kaikenlaisilta kyberhyökkäyksiltä.

Migraatiovapaa

Ei pelkoa datan korruptoitumisesta tai katoamisesta. Immuuni EMP:lle ja sähkökatkoille.

Tilan säästö

Tiedon säilytyskustannukset ja arkistotilan tarve minimaalinen


Ikuinen

Data ei tuhoudu ajan kuluessa, vaan se säilyy piqlFilmillä vahingoittumattomana ainakin 500 vuotta.

Hiilineutraali

Datafilmi on hiilineutraali, koska tiedostojen säilytys ei vaadi energiaa, kuten esimerkiksi datan säilyttäminen palvelimilla.

Identtinen palautus

Tiedostot palautettavissa täysin identtisesti (bit by bit)


Datan matka piqlFilmille

Voit tallentaa pitkäaikaisesti ja äärimmäisen turvallisesti mitä tahansa sisältöä, kuten asiakirjoja, ääntä, kuvia, liikkuvaa kuvaa ja tietokantoja.

Voit valita, tallennetaanko data filmille digitaalisessa muodossa bitteinä vai ihmissilmin luettavina kuvina ja teksteinä. Voit valita myös molemmat tallennusmuodot samalle datafilmille.

Datasi siirretään piqlFilmille tarvittavilla metatiedoilla varustettuna, jolloin se on tarvittaessa palautettavissa bit by bit.

Lue lisää aiheesta piql.fi