Sähköinen aineisto datafilmille
Säilytä tiedot jopa 500 vuotta

PiqlFilmi: Turvaamme korvaamattomat tietosi

Kulutatko paljon aikaa ja resursseja pitääksesi arvokkaat tietosi luettavina tulevaisuudessakin? Lisäksi migraatiot ovat riskialttiita. OAIS-yhteensopiva digitaalinen tallennusratkaisumme on teknisen kehityksen kestävä ja migraatiovapaa. Luomme digitaalisen aikakapselin, jolle voit tallentaa korvaamattoman datasi varmasti.

Turvallisuus

Tallennusvälineellämme olevaa dataa ei voi hakkeroida tai tuhota. Data säilytetään filmillä verkon ulkopuolella, turvassa kaikenlaisilta kyberhyökkäyksiltä.

Migraatiovapaa

Ei pelkoa datan korruptoitumisesta tai katoamisesta.

Tilan säästö

Tiedon säilytyskustannukset ja arkistotilan tarve minimaalinen


Ainakin 500 vuotta

Data ei tuhoudu ajan kuluessa, vaan se säilyy piqlFilmillä vahingoittumattomana ainakin 500 vuotta.

Hiilineutraali

Datafilmi on hiilineutraali, koska tiedostojen säilytys ei vaadi energiaa, kuten esimerkiksi datan säilyttäminen palvelimilla.

Identtinen palautus

Tiedostot palautettavissa täysin identtisesti (bit by bit)


Datan matka piqlFilmille

Voit tallentaa pitkäaikaisesti ja äärimmäisen turvallisesti mitä tahansa sisältöä, kuten asiakirjoja, ääntä, kuvia, liikkuvaa kuvaa ja tietokantoja.

Voit valita, tallennetaanko data filmille digitaalisessa muodossa bitteinä vai ihmissilmin luettavina kuvina ja teksteinä. Voit valita myös molemmat tallennusmuodot samalle datafilmille.

Datasi siirretään piqlFilmille tarvittavilla metatiedoilla varustettuna, jolloin se on tarvittaessa palautettavissa bit by bit.

Lue lisää aiheesta piql.fi

Korkea laatu on palvelumme ydin. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset.